Material till palliativa ombud

Hej och välkommen till en alldeles särskild sida för palliativa ombud här på PKC:s hemsida!

Tanken med den här sidan är att du som ombud, på ett enkelt sätt, skall få tillgång till information som kan vara bra för dig att känna till och som kan vara ett stöd för dig i ditt uppdrag som palliativt ombud.

Till exempel har det i samband med ombudsutbildningen funnits önskemål om att få tillgång till bilder från vårt bildspel. Bilderna finns nu tillgängliga på den här sidan, och ni är välkomna att använda dem i er roll som palliativt ombud. Du hittar dem här intill under rubriken "Dokument".

Hälsningar,
Kerstin Witalis, Lilian Fransson, Cecilia Högberg, Zahra Ousi och Ingeli Simmross

Värdefulla fysiska PO-dagar genomförda!

Ett stort tack till alla ni 250 stycken Palliativa ombud från kommuner som kunde vara med på våra PO-dagar den 9 och 14 december. Temat var Ensamhet och gemenskap. Tack för ert engagemang och vilja att utveckla den palliativa vården! Läs gärna ett referat av dagen via denna länk

Smärta hos äldre

Den 8 november anordnas utbildningen "Smärta hos äldre – fördjupningsutbildning för Palliativa ombud". Klicka här för att läsa mer och anmäla dig

Den här sidans innehåll kommer succesivt utvecklas och du är välkommen att kontakta PKC om du har önskemål, förslag och tips.